Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Заедно пеем и играем

23 май 2014, Петък | 20:24 | култура

Концерт на талантливи деца

На 22-ри май в голямата зала на НЧ „Васил Левски 1904“ си дадоха среща младите таланти на Велинград в един прекрасен концерт „Заедно пеем и играем“ . В началото на концерта  малките гостенчета от ЦДГ „Фантазия“ предизвикаха умиление  с  кокетните си костюми и танца, който изпълниха. Иванка Алексиева и Христина Влахова, в ролята на водещи, умело представяха участниците в концерта и връчваха грамоти от името на Читалището в Каменица.

В концерта се включиха ВГ „Караоке“ с ръководител Юлиана Ковачева, ДЮВИШ „Звънче“ към ОДК с ръководители сем.Казалиеви, Клуб по спортни танци „Импулс“ с ръководители Петър Милчев и Десислава Петачка, ДЮАНПТ „Здравче-Венче"с ръководител Иван Иванов, хореограф Бойка Радивоева-Гончева и ръководител на народния хор Мая Гечева,ДАНПТ „Чепинче” при Народно читалище ”Св.св. Кирил и Методий - 1905”, с ръководители Аделина и Иван Пещерски.

С песни и танци бе подкрепена благородната кауза да се съберат средства за геотермалното отопление на НЧ „Васил Левски“, кв. Каменица.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени