Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Финал на залесителната инициатива

26 ноември 2009, Четвъртък | 10:24 | общество

Горската гимназия залеси дръвчета и в Драгиново

Залесяване в Драгиново ученици   В празничния за хората, изповядващи ислямска религия ден - курбан байрам, джамията в Драгиново се сдоби с две нови дръвчета. Със залесяването на кедрови фиданки вътре в двора на джамията и червен дъб вънка на тротоара, учениците от ПГГС "Христо Ботев" сложиха край на тяхната залесителна инициатива. На залесяването присъстваха главния мюфтия Мустава Алиш Хаджи и кмета на село Драгиново Бисер Кажеджиев.

   В непринуден разговор с кмета на селото помощник директорката на ПГГС Надежда Ганчева сподели за идеите, които горската гимназия има в бъдеще за желанието си да оформят един красив зелен двор, да се засадят повече люлякови дръвчета, които заедно със съществуващите две да оформят истински люляков плет.

   Бисер Кафеджиев изрази задоволството си от съвместно свършените предишни озеленителни работи с горската гимназия и надеждата, че това ползотворно сътрудничество ще продължи.

   Вижте снимки: Залесяване на двора на джамията в Драгиново и видео:

Get Adobe Flash player

Коментари

Малкото хора, които работят, са обект на завист от многото, които гледат /kriki,cheri,nasi и каквито и да сте./Някои хора четат толкова малко, че имат рахит на мозъка си, като вас. Нашата цел е да трансформираме ученето в резултати. Някои учители преподават, за да могат другите да учат. Ние не сме от тях. Някои учители преподават, за да могат другите да постигнат целите си. Ние сме точно от тях.

#7 Miro в Вторник, 01 декември 2009 22:46

Браво Чери така си е правят се на важни , а са гола вода в техникума.Ще видим другата година кой ще учи в това училище ако не са тия от колибите.

#6 kriki в Вторник, 01 декември 2009 15:31

Чери малко неясно пишеш. Посади и ти една фиданка! Кой на кой се моли и за какво се моли?

#5 Spas в Вторник, 01 декември 2009 15:10

stiga ve4e hvalbi!!!!zasadqt edna fidanka i televiziqta sled tqh?PGGS bqcha ot golqmoto dobro utro!mahnaha dobrite slojiha......Molite se na draginovci,edno vreme im se prismivahte....

#4 cheri в Вторник, 01 декември 2009 01:31

Г-жа Ганчева само "пара" вдига а е нищо и половина други госпожи работят, а не тя.

#3 nasi в Понеделник, 30 ноември 2009 14:24

Страхотна дейност! Дерзайте все така!

#2 Marti в Четвъртък, 26 ноември 2009 13:13

Както винаги доказаха, че са № 1. И съм сигурен, че финала на тази инициатива е начало на друга, те постоянно измислят по нещо. Но се питам кой е № 2 след тях, много вдигнаха летвата. И тази помощник директорка г-жа Ганчева, няма ли да се умори вече, явно нея кризата не я плаши.

#1 Miro в Четвъртък, 26 ноември 2009 11:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени