Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Света Троица" с три кедрови дръвчета

25 ноември 2009, Сряда | 10:50

Залесиха и двора на каменската църква с кедрови фиданки

чукче съд, снимка mrbill/flickr   Пет момчета от 10 клас от клуб "Млад озеленител" и 10 момчета от клуб "Млад природозащитник" от 12 клас от ПГГС "Христо Ботев" - Велинград, отново с усмивка и желание продължиха традицията по залесяване. Вчера, 24 ноември от 13:30 ч. заедно с техните ръководители инж. Ани Чечева и инж. Надежда Ганчева, те бяха в двора на църквата "Света Троица" в Каменица. В обширния двор на църквата засадиха три кедрови дръвчета, като изкорениха един сребрист смърч, тъй като мястото не е подходящо за неговото добро развитие.

   Учениците ще продължат да се грижат за дръвчетата и двора на църквата, като предстои отрязване на дървета и разчистване на двора.

   Вижте снимки: Залесяване "Света Троица" Каменица, и видео от залесяването:

Get Adobe Flash player

Коментари

kogato si dale4 e neveroqtno da vidi6 4e hubavite ne6ta ne sa zabraveni i dobrodetelite sa v tez mladi deca

#1 в Вторник, 01 декември 2009 20:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени