Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кедрови дръвчета и в лъдженската църква

23 ноември 2009, Понеделник | 23:22

Ученици от ПГГС залесиха кедрови фиданки в двора на Лъдженската църква

Ученици Залесяване   От отбелязването на 60 годишния си юбилей, горската гимназия "Христо Ботев" им "тръгна по вода". От тогава до сега не е стихнал ентусиазмът и красивите пориви на учители и ученици. Проекти, гостувания, посещения, инициативи... Един пъстър калейдоскоп само от хубави неща. И днес, 23 ноември, в 13 ч. в двора на Лъдженската черква учениците от два клуба "Млад природозащитник" и "Млад озеленител" заедно с техните ръководители залесиха три фиданки кедър. Слънчевия ден благослови хубавото им начинание. Учениците ще продължават да се грижат вбъдеще залесените кедрови дръвчета.

   Вижте залесяването:

Get Adobe Flash player

Коментари

Edn goliamo bravo na detsata ot Profesianalnata gimnazia!

#1 Abrikort в Вторник, 24 ноември 2009 21:26

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени