Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Запалиха BMW във Велинград

08 април 2013, Понеделник | 10:07 | общество

Запалиха BMW на частна фирма

Паркиран лек автомобил BMW, собственост на частна фирма от Велинград, бе запален  в събота, през нощта. На местопроизшествието пристигнали екипи на РСПБЗН- Районна служба по безопасност и защита на населението и РУП и при първоначалния оглед на почти изгорялата кола, става дума за умишлен палеж. По случая се води дознание.

Коментари

ТАКА МУ СЕ ПАДА,МАЛКО МУ Е ДАЖЕ,А МИ ТОЙ КОЛКО НАРОД РАЗПЛАКА,ЧАК ПАК И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК,ЕБАТИ И ДУХАЧА,НИЕ СМЕ НАЙ СМЕШНАТА ОБЩИНА,ПАЛАЧИНКИ,ГАГОВЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ РАЗБОЙНИЦИ,АМИ ЗЛАТЬО ЦИГАНИНААААААА,И ТОЙ В ОБЩИНАТА,КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМАТ ТИЯ РАЗБОЙНИЦИ И КРАДЦИ,СМЯХХХХХХ ПЪЛЕН ФАРС Е ТАЯ ОБЩИНА

#5 hitar petar в Вторник, 16 април 2013 12:02

защо не пишете на коя фирма е колат,а ми се правите на ударени,когато беше запалена на кмета колата се опомена подробно,когато горяха и други пак се писа подробно,а сега ???? интересаджии журналисти бре,а пък колко му е да си е запалил и той сам?????????

#4 в Петък, 12 април 2013 13:18

еми Сашо Гагов щом има да връща пари така ще е и пежото на тричковите и то е изгоряло :y :y :y :y :y

#3 в Понеделник, 08 април 2013 17:05

На частна фирма :L :L :L - на Гагата.

#2 Престъпност в Понеделник, 08 април 2013 13:52

А познайте на кого е колата?

#1 в Понеделник, 08 април 2013 13:05

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени