Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

В очакване на запалване светлините на Коледната елха

06 декември 2016, Вторник | 19:08 | прессъобщение

В очакване на тържественото запалване светлините на Коледната елха

Както обеща миналата година, кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев, официалното запалване на светлините на Коледната елха ще се превърне в традиция. Тази  година приказното  Коледно дръвче на Велинград  ще грейне на площад „Николай Гяуров” на 8 декември от 17:30ч.

 Освен него, в празнична украса блеснаха и  сградата на Общинска администрация, пешеходната зона по бул. „Хан Аспарух” и центъра на Велинград.

Празничният Благотворителен концерт „Коледен дар”, който е под надслов „Всички заедно да помогнем на безпомощните деца”, ще бъде в помощ на 4 годишната Атидже Мехмедова Джихан, която страда от Микроцефалия и се нуждае от оперативно лечение.

В програмата са включени емблематичните за СПА столицата Младежки духов оркестър „Димитър Мечев” при НЧ „Отец Паисий-1893”. Участие в празничния концерт ще вземат и „Хор на малките” при ЦПЛР- ОДК Велинград и гласовитите деца от ДЮВИШ „Звънче”, които ще внесат Коледно настроение на присъстващите. Огненото момиче Дани Кирилова, ще стопли душите на зрителите в мразовитата вечер със своето огнено изпълнение.  Със словото на кмета на община Велинград д-р Костадин Коев ще се даде старт на обратното броене, за тържественото запалване на Коледната елха, след което  ДЮАНПТ „Здравче Венче” ще поведат традиционно българско хоро около нея. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени