Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Услугата "защитено жилище" продължава

02 декември 2009, Сряда | 18:12

След приключване на проекта Защитено жилище – „Велина“ във Велинград, услугата се запазва

защитено жилище велина табела   След приключването на конкурсна процедура № 1288/09.10.2009г. за избор на външен доставчик на социална услуга в Защитено жилище – „Велина“, по Заповед на кмета на Община Велинград Иван Лебанов бе сключен договор с Национален център за социална рехабилитация – София за срок от 5 години. Защитеното жилище бе разкрито с проект по Програма ФАР, с партньор Национален център за социална рехабилитация – София.

   След приключване на проекта услугата се запазва като държавно делегирана дейност и така се подсигурява устойчивост на проекта. Доставчикът на услугата ще продължи да работи с персонала в Защитеното жилище, който е назначен по проекта по Програма ФАР, като това беше заложено условие в Заданието по конкурса и е част от договора с доставчика. Със сключването на този договор, Община Велинград продължава политиката си да партнира и да използва капацитета и опита на гражданския сектор по отношение на проблемите на уязвимите слоеве на населението като успешно администрира, ръководи и контролира разкритите в широк спектър услуги в общността.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени