Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Засилени полицейски мерки по време на празниците

10 април 2015, Петък | 19:44 | общество

Засилени мерки на КАТ "Пътна полиция"

По информация на Мирослав Стоянов,  говорител на  ОД на МВР Пазарджик, във връзка с пътната безопасност на всички невралгични участъци на територията на област Пазарджик ще бъдат разположени патрули на пътна и охранителна полиция. Основните отсечки с по-натоварен трафик ще очаква да бъдат АМ „Тракия”, пътят Пазарджик-Пловдив, както и обходните маршрути през селата Огняново, Мало Конаре и Добровница, Велинград-Ракитово, Панагюрище-Стрелча и Пещера – летовище „Св. Константин”. По време на поредицата от почивни дни са планирани множество акции на пътна полиция, свързани с употреба на алкохол от страна на водачите, правоспособност и скорост. Екипите ще имат готовност да съдействат на шофьорите в случаи на пътни инциденти и задръствания. Във връзка с натоварения трафик се налагат и следните ограничения по главните пътища и автомагистрали до вторник между 16:00 ч. и 20:00 ч. ще бъде ограничено движението на тежкотоварните превозни средства над 12 т по автомагистралите и определени по-натоварени участъци от републиканската пътна мрежа, като изключение правят МПС, превозващи опасни товари, бързоразвалящи се храни на температурен режим или живи животни.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени