Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Заслужен успех в ПГИТ „Алеко Константинов“

22 декември 2016, Четвъртък | 13:24 | образование

Заслужен успех в ПГИТ „Алеко Константинов“

В навечерието на Коледа нашата ученичка Стоилка Янакиева от специалност "Оперативно счетоводство "– 12 а клас  сбъдна една своя мечта – класира се на престижното   трето място на XVIII-ти  конкурс по счетоводство за средношколци  проведен в София  на  03.12.2016

Конкурсът се организира от  Обединена редакция за книги и периодика „Мисъл” и списание „Счетоводство плюс Данъци, Социални отношения”, Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) и Институтът на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС).

С това си постижение тя вече е част от голямото счетоводно смейство на на УННС, тъй като й се признава оценка „Отличен 6“  за кандидатстудентския изпит в поднаправление „Финанси, счетоводство и контрол“ за учебната 2017/2018 г.

Нека и пожелаем с упоритост  да превзема студентските  върхове и никога да незабравя, че нашата професионална гимназия  по икономика и туризъм е първото стъпало към по – голям успех.

В конкурса участваха  36 ученика от 14 професионални гимназии - членове на Асоциацията на икономическите училища в България.

В продължение на 3 астрономически часа учениците решаваха счетоводни задачи.

Ученичката  Стоилка Костадинова Янакиева  от 12 а клас  спец. „Оперативно счетоводство” на Професионална гимназия  по икономика и туризъм „Алеко Константинов” подготвяна от Петър Веселинов – ст. учител по счетоводство  заслужено се класира  на трето място.

На 15 декември 2016 г. на тържествена церемония под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев в зала „Тържествена“ на УНСС бяха наградени победителите в Националния конкурс по счетоводство.

Стоилка Костадинова Янакиева получи лично своите награди:

Грамота  за трето място бе връчена от г-н Христо Славов, управител на Обединена редакция за книги и периодика „Мисъл”,

Сертификат с  оценка „Отличен“ 6 за кандидатстудентския изпит   бе връчена от Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев

Книги и и издания от г-н Бойко Костов, председател на Института на дипломираните експерт-счетоводители.  

От Ръководството

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени