Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Зелена академия

22 ноември 2012, Четвъртък | 18:28 | общество

Зелена академия в ПГГС „Христо Ботев“

Имам удоволствието да Ви поканя да вземете участие в ЗЕЛЕНА АКАДЕМИЯ, която ще се проведе на 01.12.2012 г. от 10 часа на територията на Професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев“ в гр. Велинград. Инициативата „ЗЕЛЕНА АКАДЕМИЯ“ се организира от Службата за съвети в областта на биологичните ресурси (БИОРЕС) на Лесотехнически университет с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“. АКАДЕМИЯТА се организира със съдействието на Министерство на земеделието и храните на Република България.

 

Целите на ЗЕЛЕНАТА АКАДЕМИЯ са:

·        Създаване на условия и среда за директен контакт между академичните среди, професионалистите от практиката и администрацията, бизнеса и местната общественост

·        Трансфер на знания и технологии с оглед повишаване информираността на обществото по отношение на управлението и устойчивото използване на биологичните ресурси.

Тематичен обхват:

·        Гори, горски продукти и услуги

·        Околна среда и биоразнообразие

·        Планинско земеделие и животновъдство

·        Дом и градина

·        Храни и здраве

В рамките на Зелената академия ще бъдат представени презентации по горепосочените тематики, както и ще бъде организирано изложение, на което изложителите могат да представят своята дейност и продукти. За 2013 година се предвижда провеждане на ЗЕЛЕНА АКАДЕМИЯ и в други райони на страната.

В Зелената академия ще вземат участие представители на образователни институции, научни институти, държавна и общинска администрация, неправителствени организации, професионални асоциации, частен бизнес, местна общественост. Вие можете да представите своята дейност или продукти в рамките на макък щанд на открито или на закрито. Също така можете да направите презентация в рамките на 30 минути, която ще бъде включена в програмата на мероприятието.

При проявен интерес от Ваша страна към организираното от нас мероприятие, моля да потвърдите Вашето участие на следния електронен адрес: rtomov@yahoo.com

Допълнителна информация можете да получите от проф. Румен Томов, заместник ректор по научна и приложна дейност, на телефон 0888 686 200.

Участието е безплатно.

РЕКТОР:
ПРОФ. ВЕСЕЛИН БРЕЗИН

Коментари

"Трансфер на знания и технологии..." :y Tam sam!!!!1

#1 B-52 в Четвъртък, 22 ноември 2012 20:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени