Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Зелена академия“ във Велинград

03 декември 2012, Понеделник | 17:34 | общество

Първа информационна среща за съвети в горското стопанство

Професор Румен Томов

На 1-ви декември на територията на ПГГС „Христо Ботев“ се проведе първата по рода си „Зелена академия“, организирана от Службата за съвети в областта на биологични ресурси БИОРЕС към Лесо-техническия университет  (ЛТУ)София, съвместно с  Изпълнителната агенция по горите ( ИАГ). Инициативата бе открита от проф. д-р Веселин Брезин, ректор на ЛТУ, а запознаване с дейността на БИОРЕС направи проф. Румен Томов, зам-ректор по научна и приложна дейност.

Информационна среща

Присъстващите имаха възможност да разгледат щандове на различни организации и фирми, да се срещнат и разговарят с професионалисти от БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните )и ИАГ. В началото на срещата бяха раздадени анкети, които всеки един попълни анонимно, като по отговорите в тях и по проведените разговори да се разберат реалните проблеми на населението в община Велинград. Интерес  най-вече представляваха темите за туризма, картофопроизводството, планинското животновъдство и земеделие и др.

Инициативата „Зелена академия“  на ЛТУ е финансирана от Щатския университет Орегон.

Коментари

Нека всички видят как няма свобода на печата .Изтриват всички коментари ,който не са им удобни.

#4 в Сряда, 12 декември 2012 20:05

защитена личност,общественик и други тем подобни неща.

#3 в Петък, 07 декември 2012 11:57

амчи пиши у форУмУ бе, там нема кой да те изтрие :L

#2 в Понеделник, 03 декември 2012 19:30

Защо винаги, когато се публикува статия в която фигурира лицето Юлиана Ковачева, никога няма място за коментари под статията ?!? ..... Стига нагласени работи и комунисти в общината :?

#1 Юлка в Понеделник, 03 декември 2012 19:23

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени