Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Работа при зимни условия на училища и детски градини

01 февруари 2012, Сряда | 10:53 | прессъобщение

Студът затрудни работата на училища и детски градини в община Велинград

Във връзка с рекордно ниските температури създалата се усложнена зимна обстановкаи в съответствие с правомощията на кмета г-н Лебанов и след съгласуване с директорите на училища и детски градини, ръководството на Община Велинград предприе следните мерки:

 

- по отношение на детските градини със Заповед № 117/30.01.2012г. режимътна работа в сборни групи, според посещаемост,е удължен до 10.02.2012г./включително /

- ЦДГ „Кокиче“– Грашево и ЦДГ „Юрий Гагарин“– Св. Петка излизатвъв ваканция.

- за всички училища на територията на Община Велинград в съответствие с чл. 93а, ал. 3 от Правилника за прилагане на Закона за народната просвета и получено разрешение от началника на РИО – Пазарджик, дните от 01.02. до 03.02.2012г. /включително / са неучебни.

Коментари

Ало преждепишещия,като гледам в колко часа си писал или си пиян или напушен.как да не го пращаш на училище детето като ако не отиде пишат отсъствия,после тия отсъствия отиват в социални и няма детски,помощи и т.н.Освен това кой подписва договора за нафтата и дървата,директорите или кмета?Като кмета не иска да носи отговорност да даде право директорите да си сключват договорите и тогава да го видим как ще лапа комисионките от тия договори.значи хем да лапаме комисионки хем като стане проблем друг да е виновен.Айде стой си там на топло в общината и не се обаждай че се излагаш!

#6 в Четвъртък, 02 февруари 2012 09:37

Трябва ли да чакате да се затвори уилището, за да спрете детето си от училище?И за това ли търсите вина в някой?Какви родители сте тогава!Като не искате да се разболее детето ви не го пускайте на училище!А иначе учителите скачаха да с с делегирани бюджети и сега кой е виновен,че не могат да се оправят с топлината-пак Общината,пак Кмета ли?Нее!

#5 в Четвъртък, 02 февруари 2012 05:43

Ами кажете го на госпожата Стефанова която си седи на топло в общината и си взема не една ами две заплатки и дреме на ......за децата.......

#4 в Сряда, 01 февруари 2012 17:42

Да идат порверяващи органи от Общината, от РИО или каквито са там, да видят при какви условия учат децата по селата на любимата ни ВЕЛИНГРАДСКА ОБЩИНА!!!!Идете в Света Петка, Грашево, Кръстава, Пашово!!!!! Една печка на дърва в стаята! Учениците от по-задните чинове стоят при максимум 5 градуса. До печката, учителят е добре!!! Средната температура в стаите не надвишава 10 градуса!!!

#3 аояао в Сряда, 01 февруари 2012 17:37

Лично Нели Стефанова от общината ще ви ги купи лекарствата.

#2 в Сряда, 01 февруари 2012 17:09

а до сега къде спахте,управляващи,разболяхте ни децата и сега ни ги пращате в къщи,а вие ли ще ни купите лекарствата

#1 сетили се в Сряда, 01 февруари 2012 12:08

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени