Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Златин Мотишев от ОУ "Христо Ботев" с блестящ успех

05 май 2012, Събота | 19:45 | образование

Златин –четвърти на национално състезание по правопис на английски език

На 28 април 2012 година в град Пловдив се състоя регионално състезание по английски език под патронажа на МОМН, Център за приобщаващо образование, Фондация ”Америка за България” и Корпуса на мира. Всички училища – участници в състезанието бяха разпределени в осем града на страната.

 

Представител на нашето училище – шестокласникът Златин Мотишев, придружаван от учителя си по английски език Татяна Захова, се яви на състезанието в град Пловдив. Общият брой на участниците - 25, включваше представители от цялата Пазарджишка и Пловдивска област. Представянето на нашия състезател беше блестящо и след оспорвана и тежка надпревара, той се класира четвърти. Златин получи грамота, рекламни материали и множество поздравления за своето първо участие и много добро представяне.

Грамотата за участие на ОУ ”Христо Ботев”, град Велинград бе подписана от Десислава Тальокова - изпълнителен директор на „Фондация Америка за България”, Ива Бонева – изпълнителен директор на Център за приобщаващо образование, Майкъл Херингтън – Директор на Корпуса на мира – България, Милена Дамянова –заместник – министър на МОМН.

Ръководството на училището, целият учителски колектив и всички ученици поздравяваме Златин и г-жа Татяна Захова за достойното представяне и издигане авторитета на ОУ ”Христо Ботев”, град Велинград!

Коментари

Botew e №1

#2 в Събота, 05 май 2012 22:07

Supeer!!!! Bravo Zlati :) :) :)

#1 alex в Събота, 05 май 2012 20:37

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени