Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Златна панорама за ПГД „Иван Вазов“

30 април 2018, Понеделник | 11:08 | образование

Златна панорама за ПГД „Иван Вазов“

Юбилейната,X-таНационална панорама на професионалното образование, провеждана в Международен панаир –гр. Пловдив,  вече е факт. Тя е мост между училището и бизнеса, който разкрива знанията, компетентностите и практическите умения на бъдещите специалисти.

Тази година отборът на ПГД „Иван Вазов“- гр.Велинград, ръководен от директора инж. Росица Рускова и старши учител Альоша Кадьов , представиха пред строгото жури, направения в часовете по учебна практика кът за отдих  „След  ловна  среща“.

Като отбор, учениците от нашето училище Хари Димитров, Младен Тербешев и Тошко Пашомов се представиха отлично в оспорваната надпревара с връстници от цяла България.  Взеха златен медал, който лично им връчи зам.– министъра на образованието и науката, г-жа Михайлова. Те доказаха за пореден път, че успяват чрез  творческото си въображение да пренесат  художествените образи и мотиви върху мебелното изделие. Теоретичните знания, придобити от техните преподаватели намират израз в следните награди:

За  индивидуална презентация на къта за отдих, Младен Тербешев от Xа заслужено извоювапървото място, Хари Димитров от XIа  спечели бронзовия медал, а Тошко Младенов от Xа – бронзовия медал.

След напрегнатото състезание, учениците се разходиха из калдъръмените улички на Стария град и почерпиха вдъхновение за следващите си проекти.

Учениците от ПГД „ Иван Вазов“ с нетърпение очакват да се включат и в предстоящото изложение в град София -„Светът на мебелите“, където отново да се представят достойно!

 

 

ПГД „ Иван Вазов“

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени