Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Още злато за Импулс

02 октомври 2009, Петък | 19:28

Два златни медала и още победи на клуб "Импулс"

Клуб импулс Двойка   На открития шампионат на Сърбия IDSF International Open злато и първо място взеха поотделно две двойки от Велинградския клуб "Импулс": Йорданов-Марвакова при юноши старша възраст ЛА танци и Гръчки-Димова при младежи СТ танци. Дулев-Пандева пък бяха единствената двойка на турнира, достигнала два финала в своята категория, като взеха 5 и 6 място. Новите завоевания на клуб "Импулс" не са изненада и са отличен старт на новия състезателен сезон.

   От месец Октомври до Декември за 2009 година година предстоят още Две Световни и едно Европейско Първенство (Москва, Рига и Минск), както и дозина престижни международни първенства от Австрия, Словения и Хърватска.

Коментари

ИМПУЛС !!! Цял Велинград се гордее с теб!

#2 sel в Събота, 03 октомври 2009 10:50

БРАВО СПАСИМИРКЕ!!!

#1 Emilia в Петък, 02 октомври 2009 22:29

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени