Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Зонален преглед на клубовете за здраве и дълголетие

16 май 2018, Сряда | 17:23 | прессъобщение

Велинград посрещна 250 спортисти от третата възраст за Зонален преглед на клубовете за здраве и дълголетие

Положителна енергия и спортна атмосфера изпълни залата на градския стадион във Велинград. 

Повече от 3 часа 13 отбора от различни краища на България показаха своите гимнастически композиции и доказаха, че спортът възпитава не само физически, а и морално.

Зоналният преглед по спортна гимнастика на клубовете ,,Здраве и активно дълголетие“ от Южна България бе открит с изпълнение на мажоретен състав към представителен духов оркестър ,,Димитър Мечев“ с ръководител Биляна Масларова.

Овации събраха и малките двойки на КСТ „Импулс“ с ръководител Мая Кондарева.

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев пожела успех на всички и изрази своята подкрепа към спортистите. Обърна се специално към СК „Здраве и дълголетие” Велинград по повод 15 годишнината на клуба с думите „Легнали сте ми на сърцето!. Приятелството ми с вас е отдавна и ще продължава още дълго”.

Председателката на клуба Люба Зинкова му благодари от сърце за подкрепата и му връчи плакет.

Специални благодарности и плакети от председателя на Българската асоциация „Спорт за всички" Ирен Цветкова получиха също и г-жа Цвета Спасова за прекрасната организация на събитието и председателя на Общинския съвет г-н Бельо Мандраджиев, по повод 70 години от основаването на Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени