Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

20 години „Обич“ от „Звънче“

29 юни 2016, Сряда | 19:49 | общество

„Звънче“ отбеляза 20 години от създаването си.

Музикална школа Звънче

Музикална школа „Звънче“ отбеляза 20 години от създаването си. На голям концерт в НЧ „Отец Паисий-1893“ те представиха първия  си самостоятелен албум „Обич“, съдържащ 12 песни.  Автори на музиката и аранжимента са именитите ни композитори Хайгашот Агасян, Светослав Лобушки и Валентин Пензов, които бяха сред зрителите, както и текстописците Анета Мутафова, Христина Димова и Татяна Йотова. Изпълнителите бяха на различна възраст.  6 годишните Анжелина и Костадин озариха сцената с детските си усмивки, 10 годишните Калина и Александър впечатлиха с таланта си, 11 годишната Михаела почти разплака майките в залата, 13-годишния Венелин запя като рокаджия, Николета /14 г/ и Иванка /17г/ развълнуваха публиката.

Музикална школа Звънче

Песни с различна тематика, сред които  „Цветята на земята“, „За Буквите“, за мама, за баща ми, за първата любов предизвикаха много аплодисменти от препълнената зала. Спектакълът бе сътворен с много обич, признателност и топлота за Йорданка и Иван Казалиеви, които с неуморния си труд създадоха малките звънчета. Част от тях вече на повече години отново излязоха на сцената, за да изпълнят свои песни.  ДЮВИШ „Звънче“ получиха много цветя, поздравителни адреси, голяма торта, като за рожден ден и много аплодисменти за таланта  и неуморния труд.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени