Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Звънче" с прекрасен концерт в телевизия "СКАТ"

14 април 2015, Вторник | 08:39 | култура

ДЮВИШ „Звънче” отново зарадваха своите почитатели

На 11.04.2015г.  в навечерието на един от най-светлите християнски празници- Възкресение Христово, децата от ДЮВИШ „Звънче”  бяха поканени и изнесоха прекрасен концерт в телевизия „Скат”. В предаването на Бони Милчева „Ако зажалиш”  изпълненията на Николета Сачкова, Венелин Каленов, Цветина Вачева, Иванка Алексиева, Радка Узунова, Христина Влахова и Анелия Рачева, развълнуваха зрители от различни поколения и почитателите на хубавата  българска музика, не само от България, но и от чужбина. Ръководителите на школата сем. Казалиеви имаха възможност в ефир да разкажат за постиженията на своите възпитаници и получиха поздравления за труда си. В края на предаването, екипът на телевизия „Скат” получи символичните за празника – козунак и писани яйца от Велинград.

    На 12.04.2015г. на пл. „Николай Гяуров”  ДЮВИШ „Звънче” направиха голям великденски поздравителен концерт. На този прекрасен празник децата пяха на воля с много хъс и настроение в синхрон с прекрасното време. Центърът бе пълен , хората се радваха и аплодираха чудесните изпълнения на Анжелина Денчева, Калина Десподска, Михаела Нанова,Преслава Кузева,Николета Сачкова, Венелин Каленов, Цветина Вачева, Радка Узунова и Христина Влахова. Инициативата за този празничен концерт е на Сашо Добрев- нашият  озвучител, с когото работим в екип почти две десетилетия. Изразяваме и радостта си от благородното и колегиално сътрудничество между ДЮВИШ „Звънче”, клуб за спортни танци „Импулс” и техните ръководители. Специално с  г-жа Мая Кондарева работим успешно също от  много дълго време  и тази симбиоза между музика на живо и танци, се отразява идеално и на деца, и на публика. Желаем тази прекрасна творческа атмосфера между „звънчетата” и клуб „Импулс” , да продължи и занапред. Благодарим на г-н Лебанов и г-н Миков- председател на БСП, които присъстваха на концерта  и поздравиха лично ръководителите на ДЮВИШ „Звънче” сем. Казалиеви.

 В края на концерта сем. Казалиеви отправиха сърдечен поздрав към всички присъстващи.

 

Мили хора, с обич подайте си дружно ръцете и нека възкръсне във всяко сърце

Божия мъдър и свят благослов:

Вяра, Надежда и силна Любов !!!

 

 

                                                          Сем. Казалиеви и  родители 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени