Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Звънецът би!

21 септември 2018, Петък | 17:49 | прессъобщение

Започна учебната година за СУ „Св.св. Кирил и Методий”

Първият учебен ден е един от дните в празничния календар, които предизвикват много вълнение, трепет и емоции както за малки, така и за големи. Септември ни връща спомени, буди размисли и среща отново съученици, любими учители и приятели на Иновативно СУ „Св.св. Кирил и Методий”, Велинград, посланик на Европейския парламент у нас.

По пътя на знанието  отново тръгнаха учениците от първи дo дванадесети клас с много вяра и надежда за повече знания и постижения, уверени в себе си.  

Тържествената церемония за откриване на юбилейната учебна 2018/2019 година уважиха много родители, гости, партньори и официални лица, сред които: г-жа Валентина Кайтазова-началник на РУО Пазарджик, г-жа Светла Томова-заместник-кмет на община Велинград и г-жа Емилия Хубавенска от Европейска агенция за подкрепа в областта на убежището, базирана в Малта.

С „Добре дошли!” се обърна към всички присъстващи директорът на училището г-жа Ани Василева, след което изрази благодарност към родителите, гласували доверие на педагогическия екип в нашето училище за образованието на своите деца.

Поздрав отправи и г-жа Кайтазова. Тя подчерта, че първият учебен ден е важен, като всяко първо нещо в живота и че обучението тук е  един вълнуващ път, водещ към нови хоризонти за реализация.

На особена почит бяха първолачетата, посрещнати от учителите си с питка, мед и здравец в прекрасно украсените им празнични класни стаи! За тях и учениците от начален етап отвори врати „Зелена читалня” на открито, както и мултимедийни информационни кътове по коридорите. Изненадата е част от инициативите на училището през тази учебна година, посветени на предстоящия ни 130-годишен юбилей.

Нека си пожелаем да бъдем здрави, любознателни и упорити, защото ученето днес ни прави успешни утре! 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени