Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

12 фирми се борят за парковете

14 април 2010, Сряда | 10:11 | прессъобщение

12 ФИРМИ КАНДИДАТСТВАТ ЗА ОБНОВЛЕНИЕТО НА ПАРКОВЕТЕ ВЪВ ВЕЛИНГРАД

Община Велинград 12 фирми са подали документи за участие в обществената поръчка за обновлението на парковете и пешеходните зони във Велинград. Това обяви зам. кметът по инфраструктурата и председател на комисията Валентина Цветанова, която прегледа документацията на кандидатите. Фирмите, заявили желанието си да изпълнят ремонтно-възстановителните работи, са софийското ”Софстрой”, „Одесос строй” ООД-Варна, „Булстрой груп Ауди Комерс”-София, „Обединение-паркове-Велинград”-София, смолянската фирма ”Диогер”, „Димов къмпани” ЕООД-Варна, „Алфатекст Л” - София, още 4 софийски: „Мирад груп Тимко билд”, „Мегатурс 1”, Сдружение ”Еко-Велинград” и Консорциум”Сити билд” и брациговското дружество”Братя Пашкулеви”.

На заседанието за отварянето на документацията  присъстваха и външният експерт Красимира Георгиева, Гинка Василева от Регионалния офис на Министерство на регионалното развитие и благоустройството в Пловдив и главният юрисконсулт на Областна администрация Петя Докова-Жардим. В залата бяха дошли 11 представители на фирмите, подали документи за участие в обществената поръчка. До края на месеца комисията ще заседава отново, за да отвори публично и самите оферти с предлаганите цени на допуснатите  до провеждането на обществената поръчка фирми.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени