Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кампания „АНТИДРОГА“ и концерт „Революция Z“

14 юли 2014, Понеделник | 11:15 | прессъобщение

Забавления с "Антидрога" и "Революция Z"

В рамките на Велинградски празници на културата 2014 - 11-ти юли бе специалният ден за малчуганите и младежите. Кампанията „АНТИДРОГА“ — „Светът около нас“ е съвместен проект на Община Велинград, Консултативен съвет- Младеж и Съвет по наркотични вещества. На цената на площад „Николай Гяуров“ младежи забавляваха най-малките деца с „Танца на пингвина“,„Танца на патето“, викторини и различни детски забавни игри за най-малките представители на велинградската публика. Точно в 20:00 ч.стартира и дългоочакваният концерт на младите актьори и певци от „Революция Z“. Площадът се оказа малък, за да побере всички фенове и любители на ТВзвездите. Тийн публиката на Велинград се забавлява цял час в най-емблематичното „Аз искам“, както и кавъри на Адел и най-новите парчета на групата.„Революция Z“ благодари на Община Велинград за поканата. Празниците на културата продължават до 20-ти юли, когато публиката с нетърпение очаква рок легендите „Сигнал“. Община Велингради зказва и своите благодарности към участващите занаятчии, както и специално към своите спонсори- изворна вода „Бачково“, хотел „Роял СПА“, БЛЦ „Камена“, фирма „ДАВ“ ЕООД и Обединена българска банка.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени