Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Чепинец с нова победа през пролетния полусезон

01 март 2011, Вторник | 10:06 | прессъобщение

Чепинец завърши пъвата си домакинска среща с победа

Първата домакинска среща за ФК „Чепинец“- Велинград завърши с победа за велинградския отбор. Домакините надделяха с 2:1 над ОФК „Костинброд“ пред погледа на кмета на Община Велинград и Председател на ФК “Чепинец Иван Лебанов. Той категорично заяви, че това няма да бъде последната победа. „Оттук нататък ще бъде все така“ – заяви емоционално след края на срещата Лебанов.

Въпреки наказанието на „Чепинец“ да не играе на собствения си терен, а вместо това да играе домакинските си мачове на Стадион „Марица“- Белово ръководтсвото на клуба бе осигурило безплатен транспорт. Така солидна група запалянковци имаха възможността да пътуват за Белово и да подкрепят отбора. Освен това публиката бе подгрявана от изпълненията на  Вокална група „Караоке“.

Автор на двете попадения бе привлеченият от „Дунав“- Русе Христо Сталев. След края на футболаната среща велинградските футболисти бяха бурно аплодирани от привържениците на отбора. Ръководството на „Чепинец“- Велинград благодари на феновете за безрезервната подкрепа и ги обявява за своя „дванадесети“ играч.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени