Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Радост за децата в неравностойно положение

16 декември 2009, Сряда | 16:28

Коледно тържество

Деца в неравностойно положение Велинград   Децата в неравностойно положение са деца като всички. И те като всички се радват на подаръци и внимание, на празнична обстановка и забавления. 64 деца събра залата по боулинг в Грандхотел Велинград на 14 декември следобяд на коледно тържество. Идеята е на КСУДС с директор Здравка Гугалова и отдел "Закрила на детето" с началник Сашка Жекова. С изключителната подкрепа на Община Велинград и топлото гостоприемство на хотела, децата истински се забавляваха и се чувстваха значими сред толкова гости.

Караоке   Народният представител г-н Ангел Даскалов, кметът Иван Лебанов, зам. кметовете Исмет Бабучи, Диана Кахайова, Георги Янчев, директорката на "ОКВ" - Недялка Стефанов, Весела Златева експерт към "ОКВ" и ПР-а на Общината Росица Пашова бяха официалните гости. И защото децата най-добре се чувстват сред деца, вокална група "Караоке" и танцови двойки от клуб "Импулс" ги забавляваха със своите изпълнения.

   Вижте част от тържеството:

Get Adobe Flash player

Коментари

това е похвално всички гости трябва да се сещат за тези деца не само на Коледа, а те трябва да са приоритет

#1 Didi в Сряда, 16 декември 2009 22:06

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени