Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ден на отворените врати в ЦОП

31 май 2014, Събота | 14:06 | общество

Ден на отворените врати в ЦОП-Велинград

В Център за обществена подкрепа-Велинград се състоя Ден на отворените врати. Целта на събитието бе да се презентира обхвата на услугите и дейностите в ЦОП сред професионалната общност. Поканени бяха представители на различни институции: Община Велинград, ОЗД към ДСП-Велинград, ИДПС, МКБППМН, ДЦДМУ “Надежда”, ДЦВХУ, Информационен център за малък и среден бизнес, Сдружение “Нежна сила” и др. Екипът на ЦОП благодари на всички, които се отзоваха на поканата. На срещата бе презентирана и работата на Центъра по различни проекти. Представена бе актуалната работа по проект “Програма за интеграция на отпадащи от училище”, програма Леонардо Да Винчи. Екипът на ЦОП има амбицията да превърне тези срещи в своеобразен форум за обмяна на добри практики и идеи.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени