Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Първи фонетичен кабинет в област Пазарджик

05 май 2010, Сряда | 22:40 | образование

СОУ „СВ. Св. Кирил и Методий” откри фонетичен кабинет

Фонетичния кабинет в училищетоЗнаково събитие в системата на образованието в Пазарджишки окръг  бе откриването на първия за областта фонетичен кабинет с лингвистично образование. Този кабинет е най-новата придобивка на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Велинград (soukim.com). Той е оборудван с интерактивна дъска, а всяко учебно място разполага аудиопунктове с микрофони и слушалки.

На тържественото откриване присъстваха Йордан Чалъков-началник на РИО Пазарджик, Пенка Нанина-експерт по Организация на специализираното обучение, интегриране и специални училища, Боряна Консулова, експерт от РИО Пазарджик, зам.кметът на Община Велинград Георги Янчев, директорът на на Дирекция „Вероизповедания и култура”-Недялка Стефанова, директори и учители от велинградски училища.

Представяне на фонетичния кабинетПрисъстващите на тържественото откриване бяха приветствани от Пламен Алеков директор на СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, а ученици, които са имали възможността първи да изпробват новата техника , споделиха свои мнения. Лентата на новия кабинет бе прерязана от Пламен Алеков, Йордан Чалъков и Георги Янчев., които и първи отчупиха от традиционната пита и отпиха шампанско.

Гости и учители се настаниха в кабинета на учебните места, където станаха част от първия проведен урок . бе направена презентация на песен на английски език. Г-н Чалъков изказа изключителното си възхищение от новия кабинет, а зам.кметът Янчев, който е учил в това училище сподели: „Радвам се, че училището го има, развива се и като гледам как работи г-н Алеков, ще се развива и ще го има.

Пламен Алеков благодари на всички за поздравите, след което гости, учители и ученици се почерпиха в учителската стая, където бяха изненадани от красиво подредения кетъринг.

Get Adobe Flash player

Коментари

:y

#1 в Петък, 11 април 2014 14:30

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени