Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Годишно събрание на общинската организация на СОСЗР Велинград

01 февруари 2015, Неделя | 10:14 | общество

Годишно отчетно събрание на СОСЗР

На 30-ти януари в Клуба на запасните се проведе Годишно отчетно събрание на общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса- Велинград.  Общинската организация  се състои от 4 дружества-едно в кв. Каменица, едно в кв. Лъджене и две в кв. Чепино. Общият брой на членовете на организацията е 194, като от тях- 48 офицери и 146 сержанти.

 Специален гост на събранието  бе подп. Христосков, председател на Областния съвет на Съоза.

В отчетния си доклад за миналата 2014г. председателят майор Костадин Златев даде много добра оценка на дружеството, като изтъкна, че:

 „ Велинградската организация на СОСЗР има много голям потенциал и възможности, но да ги развие в 100% е необходимо общинското ръководство и ръководствата на дружествата да положат сериозни усилия в организацията на работата си, за да можем отново да се върнем на позицията, а тя е първо място в областта и водеща организация в страната, на която сме били дълги години.“

В заключение майор Златанов предложи „...в чест на 6-ти май, празникът на българската армия и храбростта и 25-годишнината от възстановяването на Съюза да съберем и отчетем в срок чл.внос, да увеличим броя на членовете ни, да пазим авторитета и единството на съюза“.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени