Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Караоке" гостуваха на Откровения.ком

17 декември 2009, Четвъртък | 20:13

Талантите от "Караоке" пяха на коледния бал на Откровения

Мими Пашова Караоке Откровения   На 12 декември (събота), в София – Културен дом на Красно село, се проведе Коледен традиционен бал на сайта в Интернет - otkrovenia.com. По покана на собственика на сайта за публицистика, поезия, проза, художествено изкуство, музика, фотография, колажи и др. - Г-н Георги Колев и изпълнителния директор Мая Райкова там взеха участие децата от вокална група „Караоке” към Общински детски комплекс с ръководител Юлиана Ковачева.

   Децата имаха възможност да се представят пред много творци, артисти, поети и писатели, наред с постановките на колеж за сценични кадри – гр. Пловдив, изпълненията на пианисти от Консерваторията и известни певци като Тодор Трайчев и неговите възпитаници. Публиката бе запленена от изпълненията на Мария Пашова, Сонай Юсеин, Милена Кадреева и Спас Караилиев. Те получиха доста предложения за участия на различни инициативи, а почитателите им могат да видят кадри от концерта на сайта на otkrovenia.com.

   Вижте и тук кадри от участието на велинградските таланти:

Get Adobe Flash player

Коментари

Karaoke e Nomer 1!Koito kakvoto shte da misli!

#1 mimi pashova в Петък, 18 декември 2009 22:39

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени