Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Лебанов на среща в Смоленск

29 октомври 2014, Сряда | 14:29 | прессъобщение

Кметът на община Велинград на среща в град Смоленск

Велинград бе представен като туристическа дестинация в град Смоленск. Тридневната визита на градоначалника бе по повод 8-мата среща на побратимените градове от България и Русия. Целта на срещата бе да бъдат представвени резултатите от побратимяването с конкретни руски дестинации, както и да бъдат презентирани самите те. В срещата участие взе и главният счетоводител на Община Велинград Филип Ангелов. Кметът на Община Велинград успешно представи Велинград, като спа и уелнес дестинация, в резултат на което природните забележителности, хотели и частни имоти в града ще бъдат безплатно рекламирани в руското списание „Наший дом“. Делегатите от България посетиха  българската Търговска промишлена палата в Москва, където бяха представени редица бизнес предложения от цялата страна. Представителите на Община Велинград се срещнаха и с посланика на Република България в Руска федерация - Бойко Коцев, както и с директора на търговската палата Илиян Цонев. В срещата участие взеха общо 7 общини, като всяка от тях бе представена със своите приоритетни дадености. Според руската  администрация Велинград има изключителни възможности да се превърне в основен туристически център, а богатите му ресурси ще бъдат успешно презентирани в Русия и в частност - град Смоленск. След визитата си кметът на Община Велинград заяви, че предстои да проведе среща със СХР Велинград, за да им презентира възможностите за реклама в Русия и безплатното ползване на българската търговска промишлена палата в Москва.

Коментари

Другарю ЛЕБАнов, не лъжи хората--Велинград е затънал в мръсотия и разруха селски град! Добър е само за тузарите-с мнооого рубли за СПА хотелите! Оная романтика,когато руските другари колхозници си наливаха топла вода от уличните 95 градуса минерални чешмички-отиде при твойте партиини другари в СПА- завладяли целия град! Улиците на града са като разорани--чакаш да дойдат общинските избори ли да ги асфалтираш с тия 25 милиона,които си бил вкарал във Велинград / в-к "Над 55"/ Резил с тия екскурзии що пара изхарчи!

#1 Милан в Сряда, 19 ноември 2014 11:57

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени