Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Международният ден на хората с увреждания

03 декември 2010, Петък | 12:56 | празник

Поздравителен адрес на кмета Лебанов

Иван ЛебановПрез 1992 година Генералната асамблея на ООН обявява 3-ти декември за Международен ден на хората с увреждания. От тогава до сега се провеждат постоянни мероприятия с цел интегрирането на тези хора в обществото и подобряване на техните условия на живот. Във Велинград клуб "Зорница" с председател Катя Славова обединява около 400 човека в неравностойно положение и те имат пълната подкрепа от кмета Лебанов и Общината. По повод празника им днес Иван Лебанов отправи поздравителен адрес:

Уважаеми дами и господа,

Имам удоволствието да ви поздравя най-сърдечно по повод 3 декември - Международният ден на хората с увреждания !

С желанието си и усилията си да намерите достойно място и пълноценно и активно да участвате в обществения живот, вие показвате, че имате нужда не от съчувствие, а от равноправие, съпричастност и помощ, за да ни убедите в качествата си.

Искам да ви уверя, че ръководството на Община Велинград и лично аз като кмет на Общината ще продължим и занапред да оказваме необходимото съдействие при решаването на проблемите, които стоят пред вас.

Пожелавам на вас и вашите семейства здраве, щастие и успехи!


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !


ИВАН  ЛЕБАНОВ
КМЕТ  НА ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД

Коментари

Г-н Лебанов,благдаря Ви от името на 540 членуващи в ООИ"Зорница" за поздравите и хубавите пожелания в Деня на хората с увреждания.И занапред,както и досега, ще разчитаме на Вашето разбиране, помощ и съдействие, без които гражданската ни мисия да помагаме на хората би била много трудна, дори невъзможна.

#1 Катя Славова в Събота, 04 декември 2010 10:46

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени