Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

На 4 юли ще отбележим Деня на Велинград

21 юни 2020, Неделя | 20:20 | прессъобщение

На 4 юли ще отбележим Деня на Велинград

Тази година емблематичните „Велинградски празници на културата”, поради създалата се извънредна епидемиологична обстановка с страната, няма да бъдат така мащабни.Тържествено на 4 юли ще бъде отбелязан само Денят на Велинград. Тази година Велинград има значим юбилей- 70 години от обявяването му за национален балнеологичен курорт. Поради тази причина и празникът ще се проведе под мотото „Велинград благословен и вечен- 70 години национален балнеологичен курорт”.

Гражданите и гостите на СПА столицата ще имат възможността да се насладят на богата и интересна празнична програма през целия ден.
Тя ще започне сутринта с тържествена литургия. След това ще посрещнем нашите приятели от сдружение „За теснолинейката”, които са организирали пътуване „С малкия влак в Деня на Велинград”.
В програмата са включени редица интересни и традиционни мероприятия: парад-дефиле на Представителен духов оркестър с мажоретен състав „Димитър Мечев”, детското „Синьо лято“, Базар на занаятите, изложби, концерти на местните таланти, спортни състезания и изненади.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени