Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Благодарности за Община Велинград

07 април 2010, Сряда | 14:30 | прессъобщение

Благодарности за Община Велинград като организатор на Областната конференция по предучилишно възпитание

прессъобщение   В писмо началникът на Регионалния инспекторат по образование – Пазарджик Йордан Чалъков изказа „сърдечна благодарност“ на ръководството на Община Велинград и в частност на кмета Иван Лебанов, на заместник кмета с ресор „образование“ Георги Янчев, както и на Директор Дирекция „ОКВ“ Недялка Стефанова“ за отличната организация при провеждането на Областната конференция по предучилишно възпитание „Водим бъдещето за ръка“, съобщи Росица Пашова, PR на Общината.

   Той отправи и благодарности и към директорките на ОДЗ“Слънчице“, ЦДГ „Радост“, ЦДГ“Еделвайс“, ОДЗ „Фантазия“, „ЦДГ“Детски рай“, които успешно се включиха в провеждането й. „Отличната предварителна подготовка и всеотдайният труд в дните на конференцията дадоха възможност на участниците да представят в оптимална степен добрия си опит и изявят творческия си потенциал.“ – отбелязва в писмото си Йордан Чалъков. Той пожелава на организаторите здраве, благополучие, професионални и лични успехи, както и успешно съвместно сътрудничество „в името на доброто образование на децата от област Пазарджик“.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени