Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подаръци за децата от ОДЗ "Еделвайс"

18 декември 2009, Петък | 10:40

Коледно тържество, подаръци и много добро настроение за децата

Деца от ОДЗ Еделвайс   17 декември бе един щастлив ден за малките палавници от ОДЗ "Еделвайс". В тяхната празнично украсена градина дядо Коледа пристигна с огромен, пълен, червен чувал. Но преди да получат подаръците си, те получиха един урок по човечност от изнесената постановка "Вълшебният чувал на дядо Коледа". Специално за малките дечица гостува казанлъшката театрална група от театър "Любомир Кабакчиев". Те истински забавляваха малките палавници, провокираха интереса им към сценката с въпроси и закачки.

   Разбира се най-щастливия момент за децата бе раздаването на подаръци. Дядо Коледа посети всички групи в детската градина и лицето на всяко едно дете грейна в щастлива усмивка.

   Вижте снимки: Коледно тържество в ОДЗ "Еделвайс" и кадри от тържеството:

Get Adobe Flash player

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени