Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ОДЗ „Слънчице“ с реновирана площадка за игра

22 октомври 2014, Сряда | 10:24 | прессъобщение

ОДЗ „Слънчице“ във Велинград с реновирана площадка за игра

На 16.10.2014г. бе откриването на обновената детска площадка на ОДЗ”Слънчице”-гр. Велинград. Проектът на детската градина бе одобрен в рамките на традиционната Национална кампания на МОСВ „За чиста околна среда” и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда /ПУДООС/. Община Велинград участва  с дофинансиране на стойност 2 200 лв. Директорката на детската градина г-жа Петричева заяви, че  допълнителни средства за детската площадка са осигурени от училищното настоятелство, като персоналът на детското заведение също участва със събрани лични средства. Малчуганите ще се радват на реновираната детска площадка, нови катерушки и пързалки, като са обособени и допълнителни кътове за игра и разделно събиране на отпадъците.

На откриването присъства и заместник-кметът на община Велинград Георги Янчев, който благодари на директорката г-жа Боряна Петричева за упорития труд в интерес на малките възпитаници на ОДЗ”Слънчице”, след което преряза лентата на новата придобивка.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени