Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Уча и играя - всичко зная"

22 декември 2011, Четвъртък | 14:03 | образование

Спечелен проект от ОУ "Христо Ботев"

Спечелен проект"Уча и играя - всичко зная" - това е наименованието на проекта , който спечелихме единствени в област Пазарджик по НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА „УЧИЛИЩЕТО – ТЕРИТОРИЯ НА УЧЕНИЦИТЕ” модул „Подкрепа на целодневното обучение на учениците от начален етап”към МОМН на стойност 10 000 лв. Списък на спечелилите училища от страната може да видите тук:

 Списък на спечелилите училища

Спечелен проектСъс средствата по проекта оборудвахме стая за занимания по интереси, съобразена с изискванията   на съвременното модерно европейско училище. Осигурихме материали, консумативи,  книги и игри ,като по този начин развиваме пълноценно потенциала на учениците от първи и втори клас чрез осигуряване на  допълнителни условия за умствено, физическо и творческо развитие и  успешна социална адаптация. Успяхме да   създадем условия за осигуряване безопасността и контрола на децата за времето, в което не са с родителите си.

Спечелен проектВ тази насока работим с висококвалифициран екип, прилагащ нестандартни подходи в дейността си и въвличащ децата по атрактивен за тях начин в интересни и полезни дейности. Така допринасяме за формиране и подобряване на знанията и уменията на учениците чрез умело съчетаване на игра и учебен процес. Можем с основание да кажем ,че проектът ни е успешен , защото кандидатствайки  по НП  бяхме заложили две групи от 40 ученика , а в началото на учебната година сформирахме три полуинтернатни групи.

Успяхме да обхванем максимален брой ученици 67 , защитени от опасностите на заобикалящата ги среда.

Спечелен проектЗа втора поредна година учениците ни са включени в целодневно обучение с полуинтернатни групи, а това безспорно дава възможност за повишаване качеството на образователно-възпитателния процес при зачитане на интересите, отчитане на възможностите и във връзка с възрастовите особености на учениците, развиване и усъвършенстване на знания, умения, навици и отношения.

 

Марияна Байлова                                                                        

Директор на ОУ” Христо Ботев” Велинград

Коментари

Да, красиво изглежда, но направи ли ви впечатление, че има столчета, поставени с гръб към дъската? Това е изключително вредно, както за зрението на детето, така също и за гръбначния стълб. От РЗИ не би трябвало да допускат такова разположение на столчетата... Аз не бих си записала детето там. :?

#4 Родител в Петък, 10 февруари 2012 14:19

az pa da y4a i da igraq pa nishto neznaq taka 4e ni mi pika broooooooo

#3 в Четвъртък, 19 януари 2012 13:58

yavno zdravo se raboti v tva shkolo,shtom sa samo te za oblasta...bravo :y

#2 в Вторник, 27 декември 2011 13:48

:) :y :y :y :y :y

#1 в Четвъртък, 22 декември 2011 21:23

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени