Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград подкрепя изграждането на лифт в Банско

18 февруари 2015, Сряда | 20:19 | прессъобщение

Велинград подкрепя изграждането на втори кабинков лифт в ски зона Банско

Европейската асоциация на изборни представители на планински райони, както и много общини в Благоевградска област (Благоевград, Якоруда, Петрич и Гоце Делчев) и Община Велинград и кметът Иван Лебанов подкрепят изграждането на втори кабинков лифт в ски зона Банско и създаването на добри условия за развитие на зимния туризъм.

"Аз като кмет на СПА столицата и като спортист съм съпричастен към справедливите искания на жителите на Община Банско за създаване на нормални условия за развитие на ски туризма. Дали е родом от Банско или от Велинград, за спортиста е важно желанието и тръпката в ски спорта. Този въпрос е национален, защото не става дума само за Банско, а засяга и нашия курортен град."

    Заставайки твърдо зад справедливата кауза градоначалникът изразява своята увереност и надежда, че справедливите искания на Община Банско ще намерят разбиране не само в държавните институции, а и в много неправителствени, обществени, патриотични и местни организации и сдружения.

    В знак на подкрепа кметът на Община Велинград поема задължението върху себе си да може да използва всички възможности и контакти на  държавно, политическо и обществено ниво за постигане на положителни резултати и решаване на проблемите, стоящи пред ски туризма.

      Кметовете на общините заявяват увереност в намирането на правилната формула за стимулиране на местната икономика и туризъм от правителството и застават уверено зад целенасочените усилия на Банско за подобряване на предлаганите туристически услуги.

 

Коментари

Изсечете цялата гора, пък вашите деца да духат супата!!! Нека има мораториум на сечите, пък да видим ще има ли толкова мераклии за директори на горските стопанства!!!

#1 Горски в Сряда, 18 февруари 2015 22:41

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени