Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ученици посетиха паметника на Левски в София

27 февруари 2011, Неделя | 20:27 | култура

Ученици от СИП Краезнание към СОУ "Васил Левски" положиха цветя на паметника на Апостола

Паметникът на Васил Левски в СофияПо случай 138-годишнината от обесването на Апостола на свободата ученици от СИП Краезнание към СОУ "Васил Левски" с ръководител Радка Тотолакова посетиха София. Причината за пътуването им до столицата бе полагането на цветя на паметника на Васил Левски, построен на мястото, на което е било бесилото. Денят на посещението съвпада с истинската дата на обесването на Апостола - 18 февруари.

Ученици от СИП Краезнание с ръководителката им Радка ТотолаковаМестните ученици бяха впечатлени, че още много други ученици и граждани поднасят венци и цветя на тази дата. След полагането на цветя от името на училището, учениците се отправиха към църквата  "Свети Николай Чудотворец", известна още като Руската църква, където те написаха своите желания към архиепископ  Серафим Соболев, считан за чудотворец. В София учениците посетиха още Националния археологически институт с музей и Националния исторически музей, където разгледаха многобройните интригуващи експонати, изложени в тях.

Коментари

Децата трябва да се поощряват, а не да се укоряват. Не виждам нищо критично в новината, ако някой се вживява като журналист-ка, нека пише той-тя.

#5 sel в Понеделник, 28 февруари 2011 10:52

НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА,ЧЕ ДЕЦАТА СА НАПИСАЛИ ОТ СВОЕ ИМЕ СТАТИЯТА.ТЕ СЪЩО ИМАТ ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ.ТРЯБВА ДА СЕ РАДВАМЕ ,А НЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ТЕКСТА.КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ Е РЕДАКТИРАНА ИЛИ НЕ.ТОВА СА НАШИТЕ ДЕЦА И НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТОВА,ЧЕ УВАЖАВАТ И ПОЧИТАТ ПАМЕТТА НА АПОСТОЛА.НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА СТАТИИ!НЕКА ВЕЛИНГРАДЧАНИ ДА РАЗБЕРАТ,ЧЕ РАСТЕ УМНО И РОДОЛЮБИВО ПОКОЛЕНИЕ!!!

#4 ДЕБЕЛУШИНА в Неделя, 27 февруари 2011 23:31

Ми надявам се да го оправят, защото се е получило неточно и малко смотано ... Не се сърдете деца, но дори когато изпращате новина до който и да е сайт не я пишете от ваше име!

#3 Журналистааа в Неделя, 27 февруари 2011 23:12

Да знам,като пращах писмото мислех,че това ще го коригират,ама уви не са.ЗА ТОВА ЩЕ ПОМОЛЯ ЕКИПА НА ГРАДВЕЛИН ДА КОРИГИРАТ ДОПУСНАТАТА ГРЕШКА. :) :O

#2 XXXX в Неделя, 27 февруари 2011 23:11

:n Тази статия, щеше да бъде много добра, ако беше написана като новина, а не като разкоз от някой си... ПРИМЕР: По случай 138-годишнината от обесването на Апостола на свободата ученици от СИП Краезнание към СОУ "Васил Левски" с ръководител Радка Тотолакова посетихА София. Причината за пътуването на учениците до столицата бе полагането на цветя на ..... и така /.....

#1 Журналистааа в Неделя, 27 февруари 2011 23:05

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени