Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Започва санирането на жилищни сгради с безвъзмездна помощ

03 февруари 2015, Вторник | 09:52 | прессъобщение

Започва санирането на жилищни сгради

Кметът на община Велинград- Иван Лебанов и ръководството призовават всички желаещи граждани, отговарящи на изискванията да се възползват от възможността жилищния им блок  да бъде саниран. Стартира Националната програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради и в Община Велинград. По програмата за финансиране от държавата могат да кандидатстват всички многофамилни жилищни сгради- едропанелно строителство, пакетно повдигани плочи, едроплощен куфраж. Условието е в сградата да има най- малко 36 апартамента. За да може да се кандидатства за санирането, етажната собственост в сградата трябва да регистрира Сдружение на собствениците – тази регистрация се извършва в отдел „Общинска собственост “-сградата на общината , ет.3, стая 44. Сдружението е едно за цялата сграда, без значение броя на входовете. Сдружението на собствениците трябва да подаде заявление за кандидатстване по програмата в община Велинград – ет.1, стая 13. Общината ще приеме документите и ще извърши подбора на сградите спрямо заложените изисквания на програмата. За повече информация  можете  да се обръщате към – Георги Прегьов – младши ексерт, отдел „ЕПП“, сграда на общината ет.1, стая 13 и инж. Даниела Салкина- заместник – кмет на община Велинград, сграда на общината ет.2, стая 26.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени