Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Селища без безплатна телевизия

08 октомври 2013, Вторник | 19:52 | общество

Селища без безплатна телевизия в Пазарджишко

Сърница

От данните, изнесени  от НУРС диджитъл става ясно, че повече от десет селища в Пазарджишка област остават без безплатна телевизия, ако разчитат на цифровия сигнал. Такова е положението в Сърница, Побит камък, Сребриново и Долно Вършило. За селата Абланица, Алендарова, Долна Дъбева, Пашови и Цветино  информацията е противоречива. В единия от списъците се посочва , че няма покритие, а в другия- че покритието е частично. Кметът на село  Медени поляни  Абдула Абдула, което  също е с нулево покритие  споделя, че повечето хора от селото са много бедни- безработни или с минимални доходи , което им е дало възможност да кандидатстват и да получат безплатни цифрови приемници, които на практика не могат да използват.В повечето къщи в селото има сателитни приемници, затова малко ще са тези, които ще разчитат на цифровия декодер за приемането на сигнала.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени