Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дружество "Шипка" на общо събрание

13 декември 2009, Неделя | 15:25

Годишно отчетно събрание на дружеството

СОСЗР събрание   Предколедно, на 11 декември вечерта в "барчето на офицерите" се събраха членовете на дружесвто "Шипка" към местната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса. Дружество "Шипка" наброява 97 човека, а съставът на неговото ръководство е: председател - сержант Костадин Зънгоголев, зам. председател - сержант Ангел Станчев и секретар - капитан Боряна Стаева и членове: Борис Полепков и Атанас Иванов.

   По традиция, преди събранието членовете на дружеството изпяха "Край Босфора" и почетоха паметта на загиналите свои другари. На събранието присъстваха 51 човека, при този кворум то бе открито, бяха избрани две комисии - комисия по преброяването в състав Петко Петков и Иван Тотев и комисия по проекторешенията в състав Тодор Делиев, Боряна Стаева и Гена Семерджиева.

   Боряна Стаева стегнато и много обстойно изнесе отчет на дружеството за изминалата година. Много и различни по вид са дейностите на дружесвтото през годината: поддържане и освежаване на паметници на загинали войни за Бълагрия, участия в чествания на важни исторически дати, провеждане на масови мероприятаия от общинския съвет на дружесвтото с участие на членовете му, автопоходи до "Старина", Банско, Асеновата крепост, Рупите; среща на личния състав в ресторант Бонжур, изнасяне на много беседи, мероприятия за подпомагане на болни членове, чествания на рожденни и именни дни, абониране за вестник "Българско войнство".

   Присъставщите членове на събранието бяха запознати с проекторешенията за 2010: приемане на доклада и поправки по него, освобождаване на всички членове, които уронват авторитета на дружеството, отчитане на 100% внасяне на членски внос, активно участие в лекции, беседи, мероприятия и т.н.

   Полковник о.з. Даскалов поздрави всички за успешната година и им пожела щастлива Нова година!

Коментари

На тези години - такива инициативи - браво!

#1 sel в Понеделник, 14 декември 2009 06:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени