Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Съдът отхвърли жалбите на концесионерите на баните

20 декември 2010, Понеделник | 11:25 | прессъобщение

Съдът отхвърли жалбите на концесионерите на баните за прекратените договори

На 15 декември т. г. пазарджишкият Административен съд остави без разглеждане и прекрати производството по делото, заведено по жалба на „Мавекс“ ООД против решение №249 на Общински съвет.  С въпросното решение на основание чл. 76, ал. 2 от Закона за концесиите се прекратява договорът за предоставяне на концесия за извършване на търговска дейност върху имот с отреждане „Баня и обществени услуги“ между Община Велинград и „Мавекс“ ООД, сключен през 2001г. Съдът счита, че „жалбата се явява процесуално недопустима“. Според него неизправната страна в случая е страната на концесионера. Освен това жалбата на фирма „Мавекс“ ООД е пусната след изтичането на срока за обжалване. По същите съображения е оставена без разглеждане и жалбата на концесионера на Кална бaня-  СД „Братя Бееви“. Двете определения подлежат на обжалване  пред Висшия административен съд в 7-дневен срок от съобщаването му на страните по делото.

Коментари

За първи път кмет да се опълчи срещу тези,които си мислят,че могат да правят каквото си искат в този град!Затова Лебанов не е удобен за такива,защото не дава да се плячкосва Велинград!Най-успешният кмет от дълги години насам-Иван Лебанов!Ние ще бъдем зад него!

#2 спиро в Понеделник, 20 декември 2010 19:05

:/ НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ ТОЗИ ТРИЧКО, КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ГРАБИ, ЗА ДА МУ СТИГНЕ НА ТОЯ СВЯТ :n НИКОЙ НИЩО НЕ Е ЗАНЕСЪЛ, НО КАКВОТО ПОСЕЕШ, ТОВА ЩЕ ЖЪНЕШ !!! САМО ДАНО ТЕМИДА ВЕЧЕ СИ ОТВОРИ ОЧИТЕ ЗА ТИЯ БОКЛУЦИ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е И ЗА ТЯХ ДА ИМА НАКАЗАНИЕ :o

#1 ПОТЪРПЕВШ в Понеделник, 20 декември 2010 11:30

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени