Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Уточнение от Община Велинград

27 август 2010, Петък | 15:11 | прессъобщение

Във връзка с излъчен материал в новинарската емисия на кабелна телевизия ”Би Би Ти Ви”- Велинград на 26 август 2010 год.

КлептузаОбщина Велинград осигурява техника, машини и работна ръка при изпълнението  на дейностите по облагородяване на парк ”Клептуза” дотолкова, че е наложително само да се извозят и приберат в склада на Общината досегашните плочки от настилката по алеите, бетоновите бордюри, пейките и детските съоръжения-катерушки и пързалки. Тези отпадъчни, но годни за употреба материали се транспортират до общинската база за съхранение и след проучване на потребностите ще бъдат вложени по кметствата в общината, там, където е необходимо. Изпълнението на проекта „Осигуряване на устойчива и екологична среда и повишаване привлекателността на Община Велинград“, финансиран по Оперативна програма “Регионално развитие“, е възложено на Сдружение “Еко Велинград“ , което спечели обществената поръчка.

Коментари

Палачинката без минерална вода...! Гагов без Стройком...! Беев без телевизия...! Ще си разпределяте града,ли?Не сте намерили,обаче-село без кучета!Кой каквото си е надробил, това ще сърба!Ха,сега-добър апетит! йком...!

#1 познай кой е? в Петък, 27 август 2010 22:04

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени