Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Втора форум сесия по програма "Лидер"

04 декември 2009, Петък | 09:51

Участниците определиха цели и мерки по ОС 1

Форум Сесия ОДК   Втората форум сесия по подхода "Лидер" за оформяне на местна инициативна група (МИГ) за региона на Велинград-Белово-Септември се проведе вчера, 3 декември, в сградата на ОДК-Велинград. На срещата присъстваха участници от трите града, разделени в шест работни групи. Групите бяха "Екологоя - Туризъм", "Бизнес", "Култура - История - Религия", "Образование - Спорт - Младежки дейности", "Земеделски производители и организации" и "Администрация и социални дейности". Най-многобройна беше групата по "Образование, спорт и младежки дейности".

   Официалните гости зам. кметовете на Велинград Исмет Бабучи и Диана Кехайова откриха форума. На тази втора форум сесия се представиха резултатите от предишната форум сесия, провела се в Белово. Въз основа на това бяха определени най-големите плюсове, минуси и възможностти на общия регион Велинград-Белово-Септември.

    Същинската част на форум сесията започна след кратка кафе пауза. Участниците трябваше да определят три основни цели и да посочат по три мерки, които влизат в рамките на предвидените по програмата мерки по ОС 1, касаеща земеделието, горите и хранително-вкусовата промишленост. След като всички работни групи представиха идеите си, срещата приключи с уточняване датата на третата форум сесия, която ще се проведе в края на януари в град Септември.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени