Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Забавен детски арт свят“

08 юли 2013, Понеделник | 00:30 | празник

Децата на Велинград се забавляват

Детски празник

Един светъл и слънчев ден от Велинградските културни празници бе отделен  и за най-малките – децата на Велинград. Преди обяд  пред публика в Централния градски плаж малчуганите дефилираха по бански , а следобяд  детски смях огласи градинката срещу площад „Николай Гяуров“.  Под сянката на дърветата отвори врати Ателие „Град в цвят и забавни игри“ с партньори ОДК и Детски парти център „Туити“.

Детски празник

Детското забавление умело се водеше от Мая Кондарева, Иванка Дебелушина даде воля на фантазията си като изкусно  разкрасяваше лицата на децата, а Венера Ланджова събра малки художници в своето ателие, които оцветяваха гипсови фигурки и рисуваха с акварел. В забавата на открито се включиха и формация DMW от ОУ “Неофит Рилски“ и малки таланти от ДЮВИШ „Звънче“ и ВГ „Караоке“. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени